e-commerce i disseny web

Ferran Llop / e-commerce i producció gràfica

e-commerce i disseny web

Tinc molta experiència en e-commerce i disseny web, especialitzat en gestió de continguts, catàleg de productes online i retoc fotogràfic, marketing digital, SEO/SEM. Faig i gestiono pàgines web i botigues online amb WordPress, Prestashop, Shopify i Magento, en entorn Mac i PC.

La meva experiència en e-commerce, especialitzat en moda, llar i bellesa, comença amb la direcció, durant 11 anys, del departament de Comunicació de productes de venca.es, encarregat de la comunicació dels articles de venda, dels plannings, pressupostos i gestió dels processos de treball. Responsable de la revisió i correcció final abans del llançament de col.leccions, controlant la pujada dels articles al CMS, gestionant a les fitxes de producte els textes optimitzats per SEO, els vídeos i les imatges per al web i els marketplaces. El seu retoc fotogràfic en Photoshop: ajustament del color i forma dels teixits, retocs de pell, il.luminació, etc. Les mides, resolució, selecció de les millors imatges, i la gestió de la correcta visualització dels articles, orientats als millors resultats de venda, controlant quines imatges, textes i vídeos són els adequats en cada cas, per a la millor comprensió del producte.

Posteriorment, he ampliat la meva formació en disseny web, e-commerce i marketing, i faig pàgines web en WordPress, com la gestoria francesa affairesdepapiers.com, i botigues online en WooCommerce, Magento, Shopify o Prestashop, com montseibanez.cat, de la dissenyadora de moda Montse Ibáñez, en 3 idiomes. Des del wireframe inicial, estudi de la competència i posicionament orgànic SEO, fins al seguiment a Google Analytics, xarxes socials i email Marketing amb Mailchimp, i configurada perque es pugui fer el manteniment i actualitzacions de la botiga de forma fàcil i segura.

Actualment gestiono els continguts online de MediaMarkt Iberia, com a Content Manager de Portugal i Canàries, treballant en Shopify i Shogun per a les landing pages, creació de col.leccions i navegació del menú. Gestió de l’equip Content Online de Portugal, revisió de continguts i campanyes, productes destacats, Newsletters i acords de visibilitat amb marques a mediamarkt.pt.

Disseny web de la botiga online de la dissenyadora de moda Montse Ibáñez. Mockup freepik.com.
Creació de la botiga online montseibanez.cat amb WordPress
Gestió e-commerce, fitxa de producte de Venca amb les imatges d'un article
Gestió d’imatges per al web de Venca